Elküldve: 2010. Szeptember 2. Csütörtök, 16:49 Hozzászólás témája:
pár technikai dolog érdekelne, ha van egy kis időtök:
a dlbke cégformája az "egyesülés"?
számlát tud adni egy ilyen egyesülés, ha mondjuk valaki hivatalosan, pénzért szeretne reklámot elhelyezni a weboldalon?
azt látom, hogy ez a cégforma alkalmas adó 1% befogadásra.
ennek mik a feltételei?
hol lehet ezeknek utánajárni? szeretnék segíteni egy számomra kedves társaságnak, akik közcélt szolgálnak.
Elküldve: 2009. Szeptember 6. Vasárnap, 21:57 Hozzászólás témája:
tanger80 írta:
jockos írta:
kotto írta:
Fabriccio írta:
jockos írta:
Miért nincsenek fényképek a meccsekről, mint korábban. Ha jól tudom a BK nak van fényképezőgépe!
Te is a képekről akarod látni a meccset csak!
Azt sem tudod, hogy merre van már a stadion!
Inkább locsoljál, ha már meccsre nem jársz!
Te csak az 'igen"-re figyeljél nehogy rosszat mondjál!!!
Azaz igazság, hogy én ezek után meg sem szólalok Gondolkodom. Tudom, csak meg ne ártson
Már most azt nem értem, hogy logikailag miből következik, hogy ha valaki hiányolja a képeket, az nem jár meccsre. Vagy a válaszadó azt se tudja már, hol a fényképező? Igazából azt se értem, miért negál itt valaki másik embert, aki szintén szurkoló. Övé a Diósgyőr?? Vagy a fényképező?
Én nem olvasok itt olyat, h a képhiányolás és a meccsrejárás között bárki logikai összefüggést állapítana meg. Fabriccio azért tette a megjegyzését - haveri alapon -, mert Jockossal évekig együtt jártak meccsre.
A fényképezőgépre visszatérve - bár ez aztán végképp nem ebbe a topicba való -, a BK-nak természetesen van fényképezőgépe Jockos, de tudomásom szerint ez ideig senki nem jelentkezett, h igényelné, és készítene képeket a meccseken.
Amennyiben pedig bárki BK-tagnak további észrevétele, kérdése, javaslata lenne a BK működésével kapcsolatosan, legyen szíves, és a DLBKE fórum-részbe írja azt le, ahova az ilyen technikai jellegű felvetések valók, köszönöm!
Elküldve: 2009. Augusztus 29. Szombat, 13:07 Hozzászólás témája:
jockos írta:
kotto írta:
Te csak az 'igen"-re figyeljél nehogy rosszat mondjál!!!
Fabriccio írta:
jockos írta:
Miért nincsenek fényképek a meccsekről, mint korábban. Ha jól tudom a BK nak van fényképezőgépe!
Te is a képekről akarod látni a meccset csak!
Azt sem tudod, hogy merre van már a stadion!
Inkább locsoljál, ha már meccsre nem jársz!
Azaz igazság, hogy én ezek után meg sem szólalok Gondolkodom. Tudom, csak meg ne ártson
Már most azt nem értem, hogy logikailag miből következik, hogy ha valaki hiányolja a képeket, az nem jár meccsre. Vagy a válaszadó azt se tudja már, hol a fényképező? Igazából azt se értem, miért negál itt valaki másik embert, aki szintén szurkoló. Övé a Diósgyőr?? Vagy a fényképező?
Elküldve: 2009. Augusztus 28. Péntek, 11:36 Hozzászólás témája:
jockos írta:
most nem akarok beleszólni, de a honlap jelenlegi működésénél az is sokkal jobb lenne,
ha csak egy szöveget raknátok ki, hogy "elnézést, átmenetileg szünetelünk"
vagy valami.
így egy kicsit illúzióromboló és nem kis mértékben 'látogatásról leszoktató' a dolog...
Csatlakozott: Mar 31, 2008 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: ACÉLVÁROS
Elküldve: 2008. November 7. Péntek, 22:57 Hozzászólás témája:
Akos írta:
Pirospont írta:
idiot írta:
A pofámról lesül a bőr , de nekem nincsenek már meg a régi újságkivágásaim , elvesztek
Talán az Észak-Magyarország archívumban megvannak a nagyon régiek is.
Pár hónapja írtam az MTV archiváló bizottságának (vagy minek) , h ha van nekik régi DVTK meccsről bármi akkor rendelkezésünkre tudnák e bocsátani(hír , meccsfelvétel , bármi) , mert néhányan szeretnénk újra megnézni (valami ilyesmmit írtam) , de válaszra sem méltattak!
TV2 , Duna TV és RTL KLUB sztetek adna ha van nekik?
biztos van hivatalos lehetőség archívumokba bejutni,
meg a youtubon is jópár fenn van már.
Biztosan van lehetőség, de egyrészt nem "hivatalosan", másrészt eddig mindenki visszapattant erről a projektről. Legalábbis a televíziók kapcsán. Amit eddig meg lehetett szerezni, az - tudomásom szerint - mind magángyűjteményekből származott. Régi VHS-ek digitalizálva, ilyesmi.
Már írtam a TV2-nek , azt írta a szép hölgy , h utánajár a dolognak , hátha. _________________ Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Elküldve: 2008. November 7. Péntek, 14:53 Hozzászólás témája:
Akos írta:
Pirospont írta:
tiberius * e-mail * x.141.129.3 Válasz erre 2008-09-27 08:40:30 (129.)
Dr SZŰCS ÁKOS/DVTK BARÁTI KÖRE/
Kedves ÁKOS !
Előre vinné a közös ügyünket, ha személyesen, vagy képviselőd által megjelennétek a CSUCSU előtti 17.30 órás találkozón.
VÁRUNK !
Aki tudja ÁKOST értesíteni, tegye meg !
Valaki olvasta már tiberius beszámolóját a rendezvényről? Mert a BK képviselői engem rövid úton tájékoztattak - ez azonos volt a sajtóban megjelentekkel -, de a főszervező részletes tájékoztatást ígért a nagy nyilvánosság számára.
már fenn van,
de semmi újat nem mondott a boonhoz képest.
Elküldve: 2008. November 7. Péntek, 14:11 Hozzászólás témája:
Pirospont írta:
tiberius * e-mail * x.141.129.3 Válasz erre 2008-09-27 08:40:30 (129.)
Dr SZŰCS ÁKOS/DVTK BARÁTI KÖRE/
Kedves ÁKOS !
Előre vinné a közös ügyünket, ha személyesen, vagy képviselőd által megjelennétek a CSUCSU előtti 17.30 órás találkozón.
VÁRUNK !
Aki tudja ÁKOST értesíteni, tegye meg !
Valaki olvasta már tiberius beszámolóját a rendezvényről? Mert a BK képviselői engem rövid úton tájékoztattak - ez azonos volt a sajtóban megjelentekkel -, de a főszervező részletes tájékoztatást ígért a nagy nyilvánosság számára.
Elküldve: 2008. November 7. Péntek, 10:09 Hozzászólás témája:
Pirospont írta:
idiot írta:
A pofámról lesül a bőr , de nekem nincsenek már meg a régi újságkivágásaim , elvesztek
Pár hónapja írtam az MTV archiváló bizottságának (vagy minek) , h ha van nekik régi DVTK meccsről bármi akkor rendelkezésünkre tudnák e bocsátani(hír , meccsfelvétel , bármi) , mert néhányan szeretnénk újra megnézni (valami ilyesmmit írtam) , de válaszra sem méltattak!
Biztosan van lehetőség, de egyrészt nem "hivatalosan", másrészt eddig mindenki visszapattant erről a projektről. Legalábbis a televíziók kapcsán. Amit eddig meg lehetett szerezni, az - tudomásom szerint - mind magángyűjteményekből származott. Régi VHS-ek digitalizálva, ilyesmi.
Elküldve: 2008. November 6. Csütörtök, 19:36 Hozzászólás témája:
idiot írta:
Csatlakozott: Mar 31, 2008 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: ACÉLVÁROS
Elküldve: 2008. November 6. Csütörtök, 18:42 Hozzászólás témája:
TV2 , Duna TV és RTL KLUB sztetek adna ha van nekik? _________________ Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
Elküldve: 2008. November 4. Kedd, 13:30 Hozzászólás témája:
oroszati írta:
Jonie írta:
Fabriccio írta:
Akos írta:
jockos írta:
Ákos, elballagsz 4-én a találkozóra?
Én semmiképpen, mert nem tudok Miskolcra utazni. Ugyanakkor gondoskodnék a BK képviseletéről, ha kaptunk volna meghívót. Mert eddig még nem hozta a drótposta, hiába jelent ez meg...
Biztos lelőtték a galambot!
Egyáltalán miféle találkozóról van szó?
Egy ilyen "emigrantes" társaságból ki van Miskolcon?
Azért ha akad valaki, meghívó ide vagy oda az menjen el legalább megfigyelőnek, hogy utána tudjuk miért tiltakozunk.
Csatlakozott: Aug 18, 2005 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Debrecen
Elküldve: 2008. November 4. Kedd, 11:22 Hozzászólás témája:
Fabriccio írta:
Akos írta:
jockos írta:
Én semmiképpen, mert nem tudok Miskolcra utazni. Ugyanakkor gondoskodnék a BK képviseletéről, ha kaptunk volna meghívót. Mert eddig még nem hozta a drótposta, hiába jelent ez meg...
Biztos lelőtték a galambot!
Egy ilyen "emigrantes" társaságból ki van Miskolcon?
Azért ha akad valaki, meghívó ide vagy oda az menjen el legalább megfigyelőnek, hogy utána tudjuk miért tiltakozunk.
Csatlakozott: Aug 09, 2007 Hozzászólások: 557 Tartózkodási hely: A stadion és környéke
Elküldve: 2008. November 4. Kedd, 0:49 Hozzászólás témája:
Akos írta:
jockos írta:
Elküldve: 2008. November 4. Kedd, 0:30 Hozzászólás témája:
jockos írta:
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban