DLBKE
  Login
:: Főoldal ::  Letöltések  ::  Személyes adatok  ::  Fórum  ::
 Menü
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· DIÓSGYŐR
· Fórum
· GYIK
· Hírek archívuma
· Hírküldés
· Kapcsolat
· Képek
· Letöltések
· Linkek
· Rovatok
· Személyes adatok
· Személyes üzenetek

MSA User Info
Szia, Vendég
Felhasználónév

Jelszó

(Regisztráció)

Tagok:
Legutóbbi: yacobin
Mai: 0
Tegnapi: 0
Összesen: 518

Látogatók:
Vendégek: 15
Tagok: 2
Összesen: 17

Jelen lévő tagok:
Hungary Jgermeister
Hungary pityke_

DLBKE: Forums

DIÓSGYŐRI LABDARÚGÁSÉRT Baráti Kör Egyesület :: Téma megtekintése - WebÁruház
DIÓSGYŐRI LABDARÚGÁSÉRT Baráti Kör Egyesület

Profil Faqs Membres Groupes Recherches

WebÁruház
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Baráti Kör
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
neaddfel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Július 30. Péntek, 21:29    Hozzászólás témája: DVTK pólók Hozzászólás, az előzmény idézésével

No, már frissült is a kínálat.

http://bummm.polomania.hu/

Hajrá Diósgyőr!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
neaddfel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Július 29. Csütörtök, 13:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Örülök, ha van ami tetszik. Hamarosan lesznek újabbak is.

Egyébként igen, jó lenne egy hivatalos DVTK bolt, ahol a klub címerével ellátott -igényesen megtervezett és kivitelezett- tárgyakat lehetne vásárolni.
Vissza az elejére
Akos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2010. Július 28. Szerda, 21:32    Hozzászólás témája: Re: DVTK pólók Hozzászólás, az előzmény idézésével

neaddfel írta:
DVTK pólók. Talán itt lesz a legjobb helyen a link:

Vannak közöttük jók!
Egyébként meg amíg a klub képtelen rendet tenni az ajándéktárgyak frontján, addig a magam részéről minden ilyen kezdeményezést támogatok! Applause
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
neaddfel
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2010. Július 28. Szerda, 17:33    Hozzászólás témája: DVTK pólók Hozzászólás, az előzmény idézésével

DVTK pólók. Talán itt lesz a legjobb helyen a link:

Vissza az elejére
halxo
Látogató
Látogató

HozzászólásElküldve: 2008. Július 21. Hétfő, 22:12    Hozzászólás témája: Re: kersztcsíkos Hozzászólás, az előzmény idézésével

halxo írta:
Ja, most jut eszembe! Van még 10 db L-XL-es keresztcsíkos mezem (6990 Ft) készleten (Bp-en, de bárhova lejuttatom előzetes megbeszélés alapján). Ha valakit érdekel, írjon vagy ide, vagy a kisgee@gmail.com ra, vagy esetleg hívhat is a 0620-32-62-973 -as mobilszámon is (ha nem veszem fel, visszahívlak). Köszi

Sziasztok mindenkinek!
A helyzet az, hogy sürgősen hozzá kellene jutnom a belefeccölt pénzemhez, mert munkát kellene váltanom, úgyhogy 10% kedvezménnyel 6.300 Ft-ért kiárulom a Saller típusú keresztcsíkos mezeket! A fent említett elérhetőségeken utolértek! Köszi: Halxo
halxo
Látogató
Látogató

HozzászólásElküldve: 2008. Július 12. Szombat, 14:41    Hozzászólás témája: kersztcsíkos Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ja, most jut eszembe! Van még 10 db L-XL-es keresztcsíkos mezem (6990 Ft) készleten (Bp-en, de bárhova lejuttatom előzetes megbeszélés alapján). Ha valakit érdekel, írjon vagy ide, vagy a kisgee@gmail.com ra, vagy esetleg hívhat is a 0620-32-62-973 -as mobilszámon is (ha nem veszem fel, visszahívlak). Köszi
oroszati
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2008. Máj. 26. Hétfő, 13:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Pirospont írta:
oroszati, oroszati jelentkezz!
adj kérlek egy emilcímet!
köszönöm.

oroszati@campusmedia.hu
Vissza az elejére
Pirospont
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2008. Máj. 26. Hétfő, 10:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

oroszati, oroszati jelentkezz!
adj kérlek egy emilcímet!
köszönöm.
Vissza az elejére
halxo
Látogató
Látogató

HozzászólásElküldve: 2008. Február 7. Csütörtök, 20:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hell írta:
hello nemtudom hogy jo helyre irok-e de barki aki tud kerem segitsen.en szeretnek ajandekba venni egy dvtk-s rovid ujju kek szinu kapus mezt,es az erdekelne hogy be lehet-e szerezni valahol es ha igen akkor hol?elore is koszonom.hell

Hello! Azt hiszem, én tudok segíteni, ha még fennáll a problémád. Bár nem tudom így fejből, hogy melyik típusú mezt használják kapusmezként, de könnyedén utána tudok járni. Írj nekem emilt, ha még áll a probléma: kisgee@gmail.com Hello
Akos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. December 21. Csütörtök, 11:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hell írta:
hello Helga vagyok,koszi az infot,bar azt en is tudtam hogy a totto-lotto kavezoban es a mini olimpiaban sem lehet ilyet kapni,sot a gems-nek is irtunk ezzel kapcsolatban de valaszt nem kaptam ra.megegyszer koszi

Nem túl biztató. Think Meglátjuk, a téli változások eredményeznek-e ezen a fronton is javulást.

Helga! A hozzászólásodat áthelyeztem ide. Próbálunk minél kevesebb topicot létrehozni, hogy ne vesszünk el a témákban! Pláne akkor, ha a hozzászólás tartalmában illlik egy már korábban megnyitott topichoz. Kacsintó
Vissza az elejére
Akos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. December 18. Hétfő, 12:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hell írta:
hello nemtudom hogy jo helyre irok-e de barki aki tud kerem segitsen.en szeretnek ajandekba venni egy dvtk-s rovid ujju kek szinu kapus mezt,es az erdekelne hogy be lehet-e szerezni valahol es ha igen akkor hol?elore is koszonom.hell

Nem tudunk arról, hogy valaha is vásárolható lett volna DVTK kapusmez. Sőt információink szerint bármilyen a keresztcsíkos mez is legfeljebb a Plaza oldalában lévő Totózóban szerezhető most be. (Ezért is állítottuk le a Webáruház modult!)
Vissza az elejére
jockos
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2006. December 18. Hétfő, 10:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

hell írta:

Nem tudom, hogy ilyet lehet-e egyáltalán kapni. Azt javaslom, hogy próbáld meg a Pláza boldalában lévő Totózóban, vagy a Mini Olimpiában Ötlet
Vissza az elejére
hell
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. December 16. Szombat, 13:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
jockos
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2006. Szeptember 5. Kedd, 15:08    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Orosz_Zoltan írta:
jockos írta:
Mi a helyzet a Mitre labdákkal Kérdés Mikor hol és mennyiért lehet belőle vásárolni, már ha lehet Kérdés
Én most nem keresem vissza azt a bejegyzést, amiben erről írtunk. Akkor augusztus végét jelölték meg nekünk.

Hun van mány a laptám Zavarban levő Kérdés Zavarban levő Kérdés Zavarban levő Pray
Vissza az elejére
Madison
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Augusztus 3. Csütörtök, 18:20    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hello!Csak azt szeretném mondani hogy még egyenlőre nincs meg a pénzem a mezre és légyszi még ne küldjétek el!!!!Mihelyt meglesz rá a lóvém,beirok ide.Köszi a megértéseteket.
Vissza az elejére
jockos
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2006. Július 26. Szerda, 10:53    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Orosz_Zoltan írta:
jockos írta:
Mi a helyzet a Mitre labdákkal Kérdés Mikor hol és mennyiért lehet belőle vásárolni, már ha lehet Kérdés
Én most nem keresem vissza azt a bejegyzést, amiben erről írtunk. Akkor augusztus végét jelölték meg nekünk.

Mindenyre én se emlkezhetek, de igazad van, megtaláltam. Zavarban levő Zavarban levő
Vissza az elejére
Orosz_Zoltan
Titkár
Titkár

HozzászólásElküldve: 2006. Július 26. Szerda, 10:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jockos írta:
Vissza az elejére
jockos
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2006. Július 26. Szerda, 9:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Akos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 19. Péntek, 10:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hopszi írta:
Helló!

2 hete rendsltem mezt, mikor, hol kapom meg????

Hali!

Ahogy megbeszéltük, hívlak ma délután.
Egyébként meg a 2 hét teljesen normális, úhogy nyugi! Kacsintó
Vissza az elejére
Hopszi
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 19. Péntek, 9:49    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Helló!

2 hete rendsltem mezt, mikor, hol kapom meg????

Hali!
Vissza az elejére
Akos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 17. Szerda, 12:23    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jockos írta:
Akos írta:
jockos írta:
Orosz_Zoltan írta:
jockos írta:
Helló Titkár Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a megrendelt két mezemet pénteken a meccs előtt átvehetem-e Kérdés Kacsintó

Helló jockos! Valszeg. Kacsintó

Na lesz mez, vagy nem lesz mez. Kérdés Kérdés Felkiáltás Kacsintó Ez itt a kérdés Kérdés Kérdés Ha lesz akkor a bérleteket otthon hagyom, hogy ingyen tudjunk bemenni Kacsintó Kacsintó

A mezek megvannak! Sztem én leszek a szerencsés, aki átadhatja Neked pénteken délután, amiket rendeltél. Ja, és nekem penelsz! Kacsintó Laza

nem lehet ilyen nagy megtiszteltetésben részem, hogy személyesen a Zelnök úr adja át nekem kis egyszerű szúrkolónak a mezeket. Nagyon boldog Csodálkozó Sokkolt Sokkolt Sokkolt Sokkolt

Haggyadmán, mindent a szurkolókért! Zavarban levő Laza Kacsintó Nevető
Vissza az elejére
jockos
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 17. Szerda, 12:19    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akos írta:
jockos írta:
Orosz_Zoltan írta:
jockos írta:
Helló Titkár Úr! Érdeklődni szeretnék, hogy a megrendelt két mezemet pénteken a meccs előtt átvehetem-e Kérdés Kacsintó

Na lesz mez, vagy nem lesz mez. Kérdés Kérdés Felkiáltás Kacsintó Ez itt a kérdés Kérdés Kérdés Ha lesz akkor a bérleteket otthon hagyom, hogy ingyen tudjunk bemenni Kacsintó Kacsintó

A mezek megvannak! Sztem én leszek a szerencsés, aki átadhatja Neked pénteken délután, amiket rendeltél. Ja, és nekem penelsz! Kacsintó Laza

nem lehet ilyen nagy megtiszteltetésben részem, hogy személyesen a Zelnök úr adja át nekem kis egyszerű szúrkolónak a mezeket. Nagyon boldog Csodálkozó Sokkolt Sokkolt Sokkolt Sokkolt
Vissza az elejére
Akos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 17. Szerda, 12:12    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jockos írta:
Orosz_Zoltan írta:
jockos írta:

Vissza az elejére
jockos
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 17. Szerda, 11:55    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Orosz_Zoltan írta:
jockos írta:

Vissza az elejére
Orosz_Zoltan
Titkár
Titkár

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 15. Hétfő, 15:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jockos írta:
Vissza az elejére
jockos
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 15. Hétfő, 11:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vissza az elejére
Orosz_Zoltan
Titkár
Titkár

HozzászólásElküldve: 2006. Máj. 7. Vasárnap, 16:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A webáruházat elindítottuk. Ha valakinek segít, akkor nálunk is megveheti a mezt. Természetesen a Stadionban is hozzá lehet jutni.
Vissza az elejére
ozy
Újonc
Újonc

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 17:42    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akos írta:
jockos írta:
ozy írta:
Orosz_Zoltan írta:
ozy írta:
Sziasztok!

Úgy láttuk, ha jól láttuk, hogy a csapat már a keresztcsíkos mezben játszott. Ez már az egyedi?
Amennyiben igen, ez mikor lesz megvásárolható?
Válaszotokat előre is köszönöm!

Sziasztok
A Fardi meccsre várható az egyedi mez!!!

Hahhó

Köszönöm a tájákoztatást!!!!
Ez igen jó hír!

Sziasztok

igaz, hogy március végére ígérték, de a tribünt is jóval korábbra igérték

A keresztcsíkos mez megvásárlása kapcsán az eredeti időpont a Vasas-meccs volt. Mi is utána kérdeztünk a csúszásnak, és azt a választ kaptuk, hogy azért késnek a mezek, mert a beleszövéses "egyediesítés" több időt igényel. Amiben most játszik a csapat, az még az első felvetésünk apropóján készült el, kvázi "meglepetésként". Ennek a legyártását követően jött az ötlet, hogy a mezben a csapat neve is szerepeljen.

A Tribün átadása kapcsán meg nem a DVTK az illetékes, ezt tudjuk mindannyian.

Most már úgyis ez van, fogadjuk el és ennyi.
Végre egyedi mezben nyomhatjuk, legalább ebben kitűnik majd a CSAPAT! Remélem ez még nagyobb elszántságra ösztönzi majd a srácokat!.
Mellesleg a sok csúszás meg megszokott: tribün, műfű, mez...
A mezig pedig kibírjuk azt a "pár" napot. Mosoly
Vissza az elejére
Akos
Adminisztrátor
Adminisztrátor

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 15:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

jockos írta:
ozy írta:
Orosz_Zoltan írta:
ozy írta:
Sziasztok!

Úgy láttuk, ha jól láttuk, hogy a csapat már a keresztcsíkos mezben játszott. Ez már az egyedi?

Sziasztok

Hahhó

Ez igen jó hír!

Sziasztok

A keresztcsíkos mez megvásárlása kapcsán az eredeti időpont a Vasas-meccs volt. Mi is utána kérdeztünk a csúszásnak, és azt a választ kaptuk, hogy azért késnek a mezek, mert a beleszövéses "egyediesítés" több időt igényel. Amiben most játszik a csapat, az még az első felvetésünk apropóján készült el, kvázi "meglepetésként". Ennek a legyártását követően jött az ötlet, hogy a mezben a csapat neve is szerepeljen.

A Tribün átadása kapcsán meg nem a DVTK az illetékes, ezt tudjuk mindannyian.
Vissza az elejére
jockos
Törzsszurkoló
Törzsszurkoló

HozzászólásElküldve: 2006. Március 27. Hétfő, 14:29    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

ozy írta:
Orosz_Zoltan írta:
ozy írta:
Sziasztok!

Sziasztok

Hahhó

Ez igen jó hír!

Sziasztok

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Baráti Kör Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Realised by phpBB 2.0.10 © 2001, 2002 phpBB Group ; Magyar fordítás © 2004. Andai Szilárd
Template genRock by Kris
Tartalomkezelő rendszer: © 2004 PHP-Nuke. Minden jog fenntartva. A PHP-Nuke szabad szoftver, amelyre a GNU/GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.29 másodperc

:: genRock style by Kriss :: PHP-Nuke theme by Nukefrance ::